Hoidot

Kasvohoidot

Hydradermie Youth

HYDRADERMIE on maailman tunnetuin Guinot –erikoiskasvohoito. Tunnin mittaisen kasvohoidon jälkeen ihosi on kuin uusi. Iho säilyy kirkkaana ja terveenä ympäri vuoden, kun käyt HYDRADERMIE –hoidossa säännöllisesti kerran kuukaudessa. Hoidosta on olemassa viisi eri versiota, joten HYDRADERMIE voidaan räätälöidä vastaamaan juuri Sinun ihosi tarpeita. Hoitoja tekevät ainoastaan ammattitaitoiset, Guinot-erikoiskoulutuksen saneet kosmetologit. Olipa kyseessä sitten New York, Lontoo, Hong Kong, Sydney, Toronto, Madrid tai vaikkapa Helsinki, niin HYDRADERMIE –kasvohoito vastaa vaativimmankin GUINOT-asiakkaan odotuksia.

Hoito tekee ihmeitä ihollasi

HYDRADERMIE –hoidon jälkeen kannattaa katsoa peiliin. Kasvosi näyttävät levänneiltä ja rentoutuneilta. HYDRADERMIE on kosteuttava ja rentouttava kasvohoito, mutta se on myös ihon hellävarainen syväpuhdistus. Kosmetologisi laatimaa hoito-ohjelmaa noudattaessasi huomaat, kuinka ihosi voi päivä päivältä paremmin. HYDRADERMIE –hoitoa suositellaan kolmen kerran sarjana tai kerran kuukaudessa tehtävänä ylläpitohoitona. Säännöllisen hoidon johdosta iho on puhtaampi, tasaisempi ja näyttää nuoremmalta. Monet vaativat asiakkaat kautta maailman ovat löytäneet kaipaamansa hoitotulokset HYDRADERMIE-kasvohoidosta GUINOT-kauneussalongista.

HOIDON AVAINKOHDAT:

KAKSOISIONISAATIO: Hellävarainen elektroterapia ja hoitoelektrodien miellyttävät liikeradat vievät puhdistavia ja hoitavia kasviperäisiä aktiiveja aineosia syvimpiin ihokerroksiin asti.. Iho saa ionisaatiosta uutta energiaa ja puhdasta hehkua.

HAPPITERAPIA: Tämä hoitovaihe parantaa solujen hapensaantia ja lataa solujen energiavarastoja. Happiterapialla on myös antibakteerinen vaikutus.

KIINTEYTTÄVÄ HIERONTA: Asiakkaan ihon tarpeita vastaava naamio ja rentouttava hieronta viimeistelevät täydellisen hoitokokemuksen. Iho löytää tasapainonsa ja hehkuu uutta elinvoimaa..Varaa tästä.

Hydradermie Lift

HYDRADERMIE LIFT KEVENTÄÄ KASVONPIIRTEITÄ

High-tech lifting -erikoiskasvohoito

Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammiksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Aikaisemmat lifting-kasvohoidot ovat vaikuttaneet ainoastaan ihon eri kerroksissa. HYDRADERMIE LIFT on nuoruuden vallankumous, se ulottuu astetta syvemmälle ja stimuloi kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä.

Kasvonpiirteet kohoavat jo ensimmäisellä hoitokerralla

HYDRADERMIE LIFT on lifting-kasvohoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvojen lihaksia. Syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu, erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus näkyy ja tuntuu.

HYDRADERMIE LIFT on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle. Se muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuorekkaan ulkonäön. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät tasaisemmilta ja kiinteämmiltä –ilman pistoksia! Huomaat eron katsomalla peiliin. Aloita kokeilemalla komen kerran hoitosarjaa. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitojaksolla.

Hydradermie Eye Logic

EYE LOGIC SILMÄNYMPÄRYSIHON ERIKOISHOITO

Vaativa silmänympärysiho tarvii oman erikoishoitonsa.

Guinot Eye Logic silmänympäryshoito yhdistää Hydradermie-laitehoidon tehon ja kosmetologin hoitavat kädet.

Tämä hoito on suunniteltu taistelemaan vanhenemisen ja väsymyksen merkkejä vastaan, se poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia sekä tasoittaa ilmejuonteita ja ryppyjä. Hoito sopii kaikille, jotka haluavat katseensa nuorekkaammaksi välittömästi. Hoidon jälkeen silmät näyttävät kirkkailta, iho on tasoittunut sekä väsymyksen jäljet häivytetty.
Tulokset ensimmäisen hoidon jälkeen:
• Ryppyjen syvyys vähentynyt keskimäärin 40% • Ihon kimmoisuus lisääntynyt keskimäärin 46,7% • Iho kirkastunut keskimäärin 1,8 pistettä

Lopputuloksena kevyt ja raikas ilme!Varaa tästä.

Guinot Hydrapeeling

Hydra Peeling-kasvohoito palauttaa ihosi hehkun, madaltaa juonteita sekä vähentää pigmenttimuutoksia.

Hoito kirkastaa ihosi sävyä ja tekee ihostasi unelman pehmeän.

Hoidon tehoaineet biolactone ja fytiinihappo ovat peräisin hedelmistä ja ne rikkovat

kuolleiden solujen välisiä kiinnikkeitä ja helpottavat niiden poistamista.

Tehoaineet kuorivat ihoa syvältä ja vaalentavat pigmenttiä.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion. Siitä on oma versionsa herkälle iholle.

Varaa tästä.

ERIKOISKASVOHOIDON SALAISUUDET

ERIKOISHIERONTA: Kosmetologi aloittaa hyvän olon -hieronnan keskittymällä rentouttaviin liikkeisiin. Hieronnan aikana arki tuntuu kaukaiselta ja mieli saa levätä.

ETEERISTEN ÖLJYJEN ENERGIA: Kosmetologin asiantuntevissa käsissä voit nauttia eteeristen öljyjen kaunistavista ominaisuuksista ja ihanasta tuoksusta.

VIRKISTÄVÄ POLYMEERINAAMIO: Eksoottiset kasviuutteet, kuten passionhedelmä, aloe vera ja vihreä tee virkistävät ja luovat kokonaisvaltaista mielihyvää. Naamion jälkeen iho on levännyt ja olo raikas.Varaa tästä.

Guinot Age Summum

Iätöntä kauneutta ja ihanaa hemmottelua
Ihoa kirkastava, kiinteyttävä ja napakoittava anti-age vaikutteinen kasvohoito, jossa hierotaan myös käsivarsia.
Guinot erikoiskasvohoito Age Summum on upea tehohoito ikääntymisen merkkeihin, erityisesti rypyille ja juonteille. Hoito tekee ihosta tasaisemman, kuulaan sävyisen sekä napakan tuntuisen. Puhdas C-vitamiini toimii iholla voimakkaana antioksidanttina tehden ihosta välittömästi heleämmän. Hoito sisältää ainutlaatuisen kiinteyttävän GUINOT -erikoishieronnan. GUINOT sarjan uutuushoito joka on nopeasti lunastanut paikkansa yhtenä GUINOT suosikeista. Age Summum voidaan ottaa yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona. Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla.

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, tehokkaan ihoa syväpuhdistavan ja tasoittavan Dermabrasion -erikoiskuorinnan, kaksiosaisen kirkastavan ja kollageenituotantoa stimuloivan tehoseerumin (Cellular Life Complex -yhdiste ja puhdas C-vitamiinijauhe), anti-aging hieronnan tehogeelillä (Cellular Life Complex -yhdiste ja Hyaluronihappo), seeruminaamion (Pro-Collagen ja C-vitamiini), käsien hieronnan, silmänympärys- ja kasvovoiteen.
Kokeilisitko myös tehokasta yhdistelmähoitoa!
GUINOT Age Summum + GUINOT Hydradermie Lift Express -laitehoito

Peruskasvohoito

1 tunti , sopii kaikille, kaiken ikäisille
sis. alkupuhdistus+kasvovesi, kuorinta + tarv.höyrytys,kulmien siistiminen, hierontaa kasvot ja decollté, naamio ja hoitovoide asiakkaalle sopivimmilla tuotteilla.Varaa tästä.

Ihonpuhdistukset

60 min, 75 min tai 90 min
tunnin hoito tehdään ultraäänellä, pidemmät sekä ultralla tai timanttihionnalla että mekaanisesti sormin tai raudalla puhdistamalla
lisäksi samat vaiheet kuin peruskasvohoidossa.Varaa tästä.

Uusin ihonpuhdistusmenetelmä on Hydra Facial- vesipyörrepuhdistus. Se on täysin kivuton, erilaisten seerumien, hiontapäiden ja imun avulla tehtävä tehokas ihoa puhdistava ja uudistava hoito. Hoidon kesto 30 -45 minuuttia. Varaa tästä.

  • HydraFacial™Deep Clean -kasvohoito
   Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.
  • HydraFacial™ special -kasvohoito
   Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma-alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä tehokkaampaa GlySal™ happokuorintaa.

Varaa tästä.

banneri1

Nuorten ( alle 18-v.) ihonpuhdistus   1 tunti

peruskasvohoito ( ei hierontaa, iho pyritään kuitenkin rauhoittamaan mahdollisimman hyvin) + epäpuhtauksien poisto ultraäänellä ja/ tai mekaanisesti.

DITELLE-kasvohoidot:

Lihasaktivaatio interferenssivirralla, lihasstimulaatio, mikrovirta, ultraääni: tehohoitoa juonteille, silmänympärystään (myös silmäpusseihin), ylähuulelle, kulmakarvojen kohotus, leukalinjan kiinteytys

RADIOFREKVENSSIHOIDOT:

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Timanttihionta 45 min

Kaikille ihotyypeille sopiva kuoriva ja uudistava hoito. Sopii jopa silmänympärysiholle

PHYTOMER- erikoiskasvohoidot 75 tai 90 minuuttia

PHYTOMER on ollut merellisen kosmetiikan pioneeri jo yli 40 vuoden ajan ja kehittynyt edelläkävijäksi  meribioteknologian alalla. PHYTOMER hallitsee erityisellä tavalla luonnolliset ja tehokkaat aktiiviaineet.
PHYTOMERin kemistit ja biologit kehittävät huomisen kosmetiikkaa Saint-Malon lähellä toimivassa laboratoriossa. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun omassa tuotantolaitoksessa niiden moitteettoman laadun ja eettisen tuotannon läpinäkyvyyden takaamiseksi.
PHYTOMERin hoidoissa yhdistyvät esteettisyys ja kokonaisvaltainen hyvänolon tunne. Hoidot erottuvat muista aitojen ja rentouttavien menetelmien ja nopeiden tulosten ansiosta. PHYTOMERin korkea ammattitaito antaa hoitokokemuksen, joka saa aikaan näkyvän tuloksen, luonnollisen ja kestävän kauneuden. Hoitokokemus on kuin raikas, merellinensukellus, joka antaa hyvää oloa ja luonnollista,kestävää kauneutta.
PHYTOMER KASVOHOIDOT
SOIN PIONNIER, ihon nuorekkuuden palauttava erikoiskasvohoito. 75 minuuttia
Bioteknologian tehokkuuden ja ainutlaatuisen hierontatekniikan yhdistävä, ihoa silottava, kiinteyttävä ja kirkastava erikoishoito.
INTENTION JEUNESSE, juonteita korjaava, kiinteyttävä hoito. 60 minuuttia
Merellinen, kiinteyttävä kasvohoito aikaa vastaan,jotta voit tuntea olosi hyväksi ja rentoutuneeksi. Kolme erityistä hoitovaihetta uudistavat, täyttävät ja uudelleenrakentavat ihoa. Intention Jeunesse-kasvohoito silminnähden korjaa juonteita ja kiinteyttää ihoa.Merellinen, rentoutumisen ja hyvän olon hetki, joka on tarkoitettu vain Sinulle.
HYDRA BLUE, kosteuttava kasvohoito. 60 minuuttia.Tehokas kosteututtava, ihon janon sammuttava ja rentouttava kasvohoito, jossa yhdistyvät nautinnolliset tuotteet ja syvärentouttava hieronta. Hoidon jälkeen iho on täyteläisempi, rentoutuneempi, miellyttävämmän tuntuinen ja täytetty kosteudella.Hydra Blue on kuin 60 minuutin sukellus kosteuttavaan kylpyyn.
DOUCEUR MARINE, rauhoittava ja vahvistava kasvohoito. 60 minuuttia. Rauhoittava kasvohoito herkälle ja punoittavalle iholle. Pehmentää ihoa ja vahvistaa sen luonnollista puolustusjärjestelmää.
SOUFFLE MARIN, hapenottokykyä parantava, puhdistavahoito. 60 minuuttia
Virkistävä, ihon hapenottokykyä ja kuona-aineita poistava hoito vähentää ihon kiiltämistä ja palauttaa ihon raikkauden.
ACNIPUR, puhdistava ja rauhoittava kasvohoito. 50 minuuttia. Puhdistava ja ihoa välittömästi raikastava kasvohoito epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.Hoidossa yhdistyy syväpuhdistuksen ja puhdistavan naamion tulehduksia vähentävä, huokosia supistava ja ihoa matifioiva vaikutus.
SKIN ESCAPE, miesten kasvohoidot. 60 minuuttia. Ihotyypin mukainen, merellinen kasvohoito miehelle.Vaihtoehtoina kosteuttava, elvyttävä, rauhoittava taipuhdistava kasvohoito.
KAKSI TÄYDENTÄVÄÄ HOITOA KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ
SELÄN RENTOUTUS, rentouttava selkähieronta ja itselämmittävä merimutanaamio selkäranganalueelle. 15 minuuttia.
PERFECT REGARD, silmänympäryshoito. 15 minuuttia

Käsien hoidot

Manikyyri 1 tunti

Sisältää käsienkylvetyksen tai kuorinnan, kynsinauhojen huollon, kynsien viilauksen, käsien hieronnan ja kynsien lakkauksen sekä lakan omaksi.

Parafiinihaudehoito käsille tai jaloille, 20 min

Kädet upotetaan lämpimään parafiiniin, suojataan muovilla ja kiedotaan pyyhkeisiin.Jaloille parafiini levitetään siveltimellä ja laitetaan muovisuoja päälle sekä kääritään lämpimään pyyhkeeseen. Hyvä hoito nivelsärkyisille tai hyvin kuivalle iholle.

Jalkahoidot

Hoidollinen jalkahoito 1 tunti

Sisältää jalkakylvyn, kynsien lyhennyksen ja tarvittaessa ohennuksen, känsien ja kovettumien poiston, kynsien lakkauksen jos asiakas haluaa ja kynnet voi lakata, mahdollisen lääkinnän ja jalkojen hieronnan.

Perusjalkahoitoja teemme myös koti- tai laitoskäynteinä.

Hemmottelujalkahoito 1,5 tuntia

Sisältää perusjalkahoidon lisäksi jalkojen ihon kuorinnan, jalkanaamion ja pidemmän hieronnan. Kynnet lakataan ja lakan saat mukaasi. Perushoidon lisänä voi vaihtoehtoisesti olla parafiinihaudehoito tai infrapunahoito.

Satu Tammisella ja Marianne Jokisella on jalkojenhoidon ammattitutkinto, joten he hoitavat mm. diabeetikkoja ja reumajalkoja tai muuten vaikeampia jalkaongelmia.

Hieronnat

Intialainen päänhieronta

30 min kestävä sekä kehon- että mielen- rentoutuskäsittely, joka aloitetaan hartioista, käsitellään olkavarret, niska, korvat ja lopuksi päänalue. Voidaan tehdä joko öljyllä tai ilman.

Klassinen niska-hartiahieronta

StressiNiska-käsittely 35 min

Selän ja niskan jännitystiloja helpottava aromaöljyhieronta,johon käytetään pitkävaikutteista Kramppimix- öljyä

Hot Stones- kuumakivihieronta

Koko kehon lämmittävä, rentouttava käsittely, jossa lämpimät kädet, hoitoöljy ja kuumat vuolu- ja laavakivet luovat myös virkistyneen olotilan. Kylmän ajan ihana vartalohoito Sinulle, joka kaipaat lämmintä.

Rajawatu- koko kehon hemmotteluhoito

Rajawatu- koko kehon hemmotteluhoito aloitetaan jalkojen kuorinnalla ja kylvetyksellä. Kylvyn aikana tehdään hierontaa niska- hartia seudulle ja sen jälkeen aromaattisilla, lämpimillä jokaiselle asiakkaalle tehtävillä ”kivillä” rentouttavaa hieronta selän alueelle.

Bellabaci-hieronta –  tehdään erilaisilla asiakkaan toivomuksen mukaan  valittavilla  ( kivun poistoon, selluliittiin, nestekiertoon tai ihon hyvinvointiin vaikuttavilla) öljyillä  ja silikonisilla imukupeilla.Vaikutukset voidaan luokitella kahteen luokkaan:

 • Yleiseen – veren puhdistuminen, veren- ja nestekierron parantuminen ja normalisoituminen
 • Paikalliseen – kivun poistaminen, kireiden lihasten rentouttaminen, vartalon muokkaaminen

Lymfa bootsit/ -shortsit

Paineluterapiaa käytetään tyypillisesti vähentämään tai poistamaan selluliittia. Selluliitti koostuu pienistä rasvataskuista, jotka sijaitsevat aivan ihon pinnan alla. Ne tekevät ihosta epätasaisen ja kuhmuraisen. Selluliitti näkyy erityisesti reisien
ja pakaroiden alueella.

Hoito perustuu siihen, että syvä fysikaalinen stimulaatio voi rikkoa rasvataskujen rakenteita ihon alla ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Paineluterapiahoitoja saa tavallisimmin kylpylöistä ja kauneushoitoloista. Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilma-taskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineterapiahoito kestää yleensä 10-30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8-15 viikon ajan.

Paineluterapian puolestapuhujat uskovat paineen ja stimulaation edistävän myös verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, sen ajatellaan estävän kehon sisäisten kudosten turpoamista, koska verenkierron tehostuminen kuljettaa runsaasti myös kehon toiminnoille välttämätöntä happea. Hapen riittävä saanti
voi edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja myös kiinteyttää ihoa.

Microblading

1-3 vuotta pysyvä kulmien korostaminen, muodon korjaaminen tai värin vahvistus Microblading 3D menetelmällä käsin tehtynä.
Varaa ensi käyntiin aikaa 2,5 tuntia. Hinta sisältää 2 käyntiä.Huolto on tarpeen n. kerran vuodessa.

Depilaatiot (ihokarvojenpoistot)

Diatermia

Diatermialla poistetaan karvoja kasvojen alueelta. Sähköneulakäsittely karvan juuren tuhoamiseksi. Sopii yksittäisille vahvoille karvoille kasvojen alueella.Hieman kivuliasta.

Sokerointi

Karvat poistetaan kasvusuuntaan, jolloin toimenpide on joidenkin mielestä kivuttomampaa kuin vahalla.

Vahadepilaatio

Vahadepilaatiolla kasvot, kainalot, käsivarret, bikiniraja ja jalat. Kulmakarvat voi myös siistiä vahalla.
Käytössämme on sekä Clean&Easy että PhD- vahamenetelmät.


Yhteydenotto

Nimi *

Osoite

Puhelin

Sähköposti *

Kirjoita vapaasti *

* pakolliset tiedot

×