Henkilöstö

Satu Tamminen

Valmistuin SKY-kosmetologiksi 1980 ja perustin Sabrinan 1986. Vuonna 2003 suoritin jalkojenhoidon ammattitutkinnon, joka antaa lisävalmiuksia mm. diabeetikkojen jalkojen hoitoon. Jalkojenhoitoa teen erityisesti koti- ja laitoskäynteinä. Hemmotteluhoidoista olen erikoistunut Phytomér Signatuurihoitoihin kasvoille ja vartalolle,  Hot Stones- kuumakivihierontaan, intialaiseen päänhierontaan ja   microbladingia teen kulmakarvoihin. Kasvohoidoista teen kaikkia Phytomér-,  Hydra Facial – ja radiofrekvenssihoitoja sekä Guinot- erikoishoitoja. Uusimpina hoitoina olen erikoistunut Hydrogen- vety-vesipyörrepuhdistuksiin sekä LPG- kasvo- ja vartalohoitoihin. Tevetuloa hoitoihini!Niina Tiainen

Niina on valmistunut kosmetologiksi 2010. Erikoisosaamisena perushoitojen lisäksi hänellä on Phytomer-  ja Guinot- erikoiskasvohoidot, Hydra Facial-ihonpuhdistukset, radiofrekvenssihoidot sekä Skin Pen- mikroneulaus  ja Rajawatu-balilainen hemmotteleva vartalohoito. Niina tekee myös Yumi-lashes ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointia. Lisäksi hän on erikoistunut Hydrogen- hoitoihin ja LPG- kasvo- ja vartalohoitoihin. Tervetuloa Niinan hoitoihin!

Nea Vuorinen

Nea on valmistunut SKY-kosmetologiksi 2019. Hän tekee kasvo-, jalka-  ja käsienhoitoa, kestovärjäyksiä sekä sokerointia. Nean erikoisalaa ovat myös Yumilahes- ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi.   LPG- hoitoja hän tekee koulutuksen suoritettuaan. Samoin hän suorittaa erikoistumiskoulutukset Phytomer-, Guinot ja Hydrogen-hoitohin syksyn mittaan. Tervetuloa Nean hoitohin !


Yhteydenotto

  Nimi *

  Osoite

  Puhelin

  Sähköposti *

  Kirjoita vapaasti *

  * pakolliset tiedot

  ×