Henkilöstö

Satu Tamminen

Valmistuin SKY-kosmetologiksi 1980 ja perustin Sabrinan 1986. Vuonna 2003 suoritin jalkojenhoidon ammattitutkinnon, joka antaa lisävalmiuksia mm. diabeetikkojen jalkojen hoitoon. Jalkojenhoitoa teen erityisesti koti- ja laitoskäynteinä. Hemmotteluhoidoista olen erikoistunut Phytomér Signatuurihoitoihin kasvoille ja vartalolle,  Hot Stones- kuumakivihierontaan, intialaiseen päänhierontaan ja Bellabaci-hierontaan 3D microbladingia teen kulmakarvoihin. Kasvohoidoista teen kaikkia Phytomér-,  Hydra Facial – ja radiofrekvenssihoitoja sekä Guinot- erikoishoitoa.

Marianne Jokinen

Marianne on valmistunut SKY-kosmetologiksi 1991. Hän on opiskellut hierontaterapeutiksi ja erikoistunut StressiNiska- hoitoon sekä  suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon, joka antaa lisävalmiuksia esim. diabeetikkojen jalkojen hoitoon. Erikoisosaamisena on myös balilainen hemmottelu: Rajawatu- vartalohoito ja intialainen päänhieronta sekä Hydra Facial- ihonpuhdistukset sekä Phytomér- ja radiofrekvenssi – kasvohoidot sekä Skin Pen- mikroneulaus. Myös Yumi-lashes ripsien kestotaivutus on Mariannen osaamisaluetta.Niina Tiainen

Niina on valmistunut kosmetologiksi 2010. Erikoisosaamisena  Phytomer-erikoiskasvohoidot, Hydra Facial-ihonpuhdistukset, radiofrekvenssihoidot sekä Skin Pen- mikroneulaus  ja Rajawatu-balilainen hemmotteleva vartalohoito.Niina tekee myös Yumi-lashes ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointia.


Yhteydenotto

Nimi *

Osoite

Puhelin

Sähköposti *

Kirjoita vapaasti *

* pakolliset tiedot

×