Kauneutta, hemmottelua ja hyvää oloa

blankblank

blankblank
blank

Esittäydymme

Satu Tamminen

Valmistuin SKY-kosmetologiksi 1980 ja perustin Sabrinan 1986. 2003 suoritin  jalkojenhoidon ammattitutkinnon, joka antaa lisävalmiuksia mm. diabeetikkojen jalkojen hoitoon. Jalkojenhoitoa teen  myös koti- ja laitoskäynteinä. Teen ihokarvojen poistoa diatermialla, kestopigmentointeja kulmiin. Olen erikoistunut myös Hot Stones- kuumakivihierontaan sekä intialaiseen päänhierontaan, joka on syvärentouttava käsittely yläselästä päänahkaan ja rentouttaa sekä kehon että mielen. Kasvohoidoista teen Phytomér-, Rosa Graf- ja Hydra Facial - hoitoja.

 Marianne Jokinen

Marianne on valmistunut SKY-kosmetologiksi  1991. Hän on erikoistunut hierontaterapeutiksi ja StressiNiska- hoitoon ja suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon, joka antaa lisävalmiuksia diabeetikkojen jalkojen hoitoon. Erikoisosaamisena nyt myös Rajawatu- vartalohoito ja intialainen päänhieronta,Elsa Hjeronymos- ja Hydra Facial- ihonpuhdistukset sekä Phytomér- ja  Rosa Graf - kasvohoidot.

 Anniina Aalto

Valmistunut Cidesco-kosmetologiksi 2011.
Erikoisosaamisena JB- lashes ripsienpidennykset, myös minkkiripset, Phytomér- erikoiskasvohoidot ja Hydra Facial - ihonpuhdistukset.

 

Pauliina Maunula


Pauliina on valmistunut 2006 meikkaaja-maskeeraajaksi Face House make-up academy Turku, koulusta. Meikkikoulun jälkeen hän  opiskeli kosmetologiksi valmistuen Turun Ammatti-instituutista kosmetologiksi vuonna 2008. Kosmetologiopintojen ohessa hän teki rakennekynsiä. Tämän jälkeen Pauliinalla oli  oma liike Turussa ja sen jälkeen hän työskenteli Naantalin kylpylässä kosmetologina. Tammikuussa 2013 alkoi työskentely Sabrinassa.

Kasvo-, jalka- ja käsihoitojen lisäksi erityisosaamisena on Hot-stone hieronta, PhD-vahaustekniikka ja varpaankynsien geelaus 
 

 

 


blankblank

Kauneushoitola Sabrina   -  Turuntie 14,  32200 LOIMAA   -  hoitolasabrina(at)gmail.com   -   puh. 027621350  -    gsm. 0500 741 437

© Kauneushoitola Sabrina  - Trival